Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi nedeniyle yarın Samsun'a geliyor. En son 28 Mart 2017 yılında toplu açılış töreni için Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda tarihi bir kalabalık karşılamış, Cumhurbaşkanı Erdoğan da Samsun'dan önemli mesajlar vermişti.

BİR YIL SONRA YENİDEN

Bir yıl aradan sonra tekrar Samsun ziyareti gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kongrenin yapılacağı Yaşar Doğu Spor Salonu önünde saat 12:00'de Samsunlulara seslenmesi bekleniyor. AK Parti Samsun teşkilatlarının aylar öncesinde hazırlanmaya başladığı kongre ve miting öncesinde, Samsun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yine tarihi bir kalabalıkla karşılayacağı tahmin ediliyor.

EKSİKSİZ HAZIRLIK

AK Parti Samsun teşkilatlarının günler öncesinde hazırlamaya başladığı 7 bin 500 kişilik Yaşar Doğu Spor Salonu'nda önceki gece AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Hacı Turan, AK Parti Samsun Koordinatörü Cumhur Ünal, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ile AK Parti Genlik ve Kadın Kolları teşkilatıyla beraber kontroller gerçekleştirildi. Karadeniz Bölge Koordinatörü Hacı Turan'ın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı fotoğraflara, "Samsun büyük bir coşku ve kalabalık ile Cumhurbaşkanımıza layık bir kongre için eksiksiz hazırlanıyor" notunu düştü.

Zerrin SOMUNCU