MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Canik İlçesi'nde seçim çalışmalarını sürdürüyor. MHP İl Başkan yardımcıları Durmuş Akyün, Ferhat Öztürk, İbrahim Aksu, Alparslan Kaya, MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve Canik ilçe teşkilatı ile birlikte Gökçepınar Kaman Yayla Şenlikleri'ne katılan Okan, hemşehrileriyle horon oynadı.

İSTİKRAR KAZANACAK

Cumhur İttifakı'nın milli bekanın teminatı olduğunu vurgulayan Okan, '24 Haziran'da hayata geçecek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile hükümet ve Meclis daha güçlü hale gelecek. 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerine teşebbüs bile ettirilmeden önleyecek bir istikrarı kazanacak' diye konuştu. Okan, Yayla Mahallesi'ndeki Geleneksel Güreş Şenliği'nde yağış altında büyük mücadele sergileyen pehlivanları izledi.

SORUNLARI MHP ÇÖZER

Okan, Yayla ve Başalan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntılarını dinledi. Canik İlçesi'nin geçmişte köy statüsünde bulunan mahallelerinin sorunlarını bildiklerini ifade eden Okan, 'Ülkemizdeki ve yereldeki problemleri çözecek potansiyele sahip kadrolar, Milliyetçi Hareket Partisi'nde mevcut. Hemşehrilerimiz Meclis'te sayısal olarak güçlü bir MHP'yi teveccüh ederse, sıkıntıların hızlı şekilde çözüleceğine taahhüt ediyoruz' diye konuştu.

DÜĞÜNE KATILDI

Okan, seçim gezilerinden sonra Yaşar-Fatma Teyyare çiftinin kızı Hilal Teyyare ile Fermude-Yaşar Öçal'ın oğlu İbrahim Öçal'ın Terme Uzungazi Mahallesi'ndeki düğününe katıldı. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Okan, kutsal aile müessesesi ile ilgili tavsiyelerde de bulundu.