AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Bafra'da gün boyu gerçekleştirdiği esnaf ve fabrika ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MÜCADELE SÜRÜYOR

Ziyaretlerde Kandil'de devam eden terörle mücadele operasyonuna değinen Karaaslan, "40 yıldır ülkemizin başına musallat edilen, ocakları söndüren bölücü terörle gerçek anlamda mücadele edebilmek için güçlü olmak durumundayız. Terörle mücadelemiz hız kesmeden devam ediyor, güçlü devlet olmanın gereğini yerine getiriyoruz. Birileri ne derse desin kahramanlarımız Kandil'de terör hedeflerini vuruyor, inşallah yakın zamanda Afrin'de olduğu gibi Kandil'de de zafer kazanacak ve terör belasını ülkemizin gündeminden çıkaracağız" diye konuştu.

ESERLERİMİZ REFERANSIMIZ

Pazar günü Türkiye'nin çok önemli bir seçime gideceğini hatırlatan Karaaslan, "Milletimizin kurduğu AK Parti'mize, girdiğimiz 12 seçimde verdiğiniz güçlü destekle 16 yıldır ülkemizi istikrarlı bir şekilde yönetmeye devam ediyoruz. 2002'den önce bir enkaz görünümündeki ülkemizi 3,5 kat büyüttük. 16 yıllık birikimimizin üstüne yeni kazanımları ekleyeceğimiz, yerli ve milli üretimi yaygınlaştıracağımız yol haritamızla yeniden milletimizin huzurundayız. Geçmiş 16 yılda ülkemize kazandırdığımız her eser en önemli referansımız. 24 Haziran'da sizlerin desteğiyle güçlenerek yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.