Alışılmışın dışında yaz spor okulu çalışmalarını başlatan Samsun Play Tenis Kulübü, yoğun ilgi görüyor. Kulüp sporcularına kortlarda haftanın 5 günü hem tenis eğitimi verilecek hem de keyifli vakit geçirmeleri sağlanacak.

EN İYİ EĞİTİM

Yaz Spor Okulu Koordinatörü Kadir Eker, "Antrenör arkadaşlarımız Can Göktaş, Mehmet Ali Güven, Faruk Üçüncü, Hande Öztürk, Muhammet Emin Özdoğan ve Davut Akın ile birlikte bünyemizde bulunan sporculara en iyi eğitimi vereceğiz. Geleceğin liderleri, ışık hızında telefon mesajı yazabilen değil, yüz yüze sağlıklı iletişim kurabilenler olacak" dedi.

DOĞAYLA İÇ İÇE KAMP

Doğa ve sporla iç içe yapılacak tam gün kamp çalışmalarının fark yaratacağını ifade eden tecrübeli antrenör Eker, "Ana branşların dışında çocuk yogası, el sanatları, ingilizce drama ve sokak oyunları gibi farklı etkinlikler yaz okulunda yer alacak. Ayrıca Diyetisyenimiz Cemre Balkan da sporculara doğru beslenme konusunda bilgiler verecek. Tenisi seven tüm sporcularımızı aramıza bekliyoruz. Yaz tatilini burada en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Kayıtlar sezon boyunca devam edecek. Bizlere maddi ve manevi desteklerinden dolayı işadamı Levent Özden'e de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.