24 Haziran seçimlerine az bir süre kala çalışmalarını hızlandıran MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Gülsan Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaf ziyareti öncesi Gülsan Sanayi Sitesi Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ve Mobilyacılar, Marangozular Esnafları Derneği Başkanı Cengiz Gürtan'a ziyarette bulundu.

USTA'YA BÜYÜK İLGİ

Gülsan Sanayi Sitesi esnafının yanında olduğunu her seferinde dile getiren ve Gülsan Sanayi Sitesi'nin yıkımıyla ilgili konuyu TBMM'ye taşımasının ardından Usta, esnaf ziyareti sırasında vatandaşlar ve sanayi çalışanları tarafından büyük ilgi ve sevinçle karşılandı. Milletvekili seçimlerinde sanayi esnafından tam destek bekleyen Usta, "Biz her zaman sizin yanınızda olduk olmaya da devam edeceğiz, siz de bizi 24 Haziran seçimlerinde Meclis'e güçlü bir şekilde gönderirseniz sizlerin sıkıntılarını daha kolay çözeceğimizden şüpheniz olmasın" dedi.

TÜRKİYE'Yİ İLERİ TAŞIYACAK

Usta, daha sonra Kavak Karacalar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 24 Haziran seçimleri için bilgi veren Usta "24 Haziran seçimlerinden sonra geçeceğimiz sistem iyi uygulandığı taktirde, Türkiye'nin önünü açacak. 24 Haziran seçimleri cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin ayrı oylandığı bir seçim olacak. Bu yüzden Meclis'te dengeli bir dağılım olduğu takdirde Meclis denetim işlevini daha rahat uygulayacak. Dolayısıyla hükümetler hataya düştüğünde Meclis onu denetim göreviyle uyarma imkanına sahip olacak. Bu da hükümetin ve Meclis'in atacağı adımlarda beraber hareket etmesini sağlayacak' ifadelerini kullandı.