Canik İlçesi'nde Gülsan Sanayi Sitesi'ni gezen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan'a sanayi esnafı büyük ilgi gösterdi. 30 yıla aşkın sanayi sitesinde esnaflık yaptığını hatırlatan Okan, Gülsan'ın sıkıntılarını çok iyi bildiğini ifade etti.

ŞAHİT OLDUM

Okan, 'Geçmişten gelen ruhsat problemine, her yağışta yaşanan altyapı sıkıntılarına, çözüm önerisi sunulmadan zorla taşınmaya, insanların mağdur edilmesine bizzat şahit oldum. Fakat orta yol bulunmadan 'Ben yaptım oldu' şeklinde planlamalar nedeniyle mağduriyetler mevcut. Sanayi esnafımız da buradan Gülsan'ın kalkması gerektiğini çünkü şehrin çok merkezinde kaldığını biliyor ve dile getiriyor" şeklinde konuştu.

ORTA YOL ARANMALI

MHP'nin her zaman milletinin yanında olduğunu vurgulayan Okan, "Biz hemşehrilerimizin yerel bazda çözemediği sorunları Meclis'te dile getirmek için yola çıktık. Samsun'un dertlerini Meclis kürsüsüne taşıyan tek vekil MHP'de. Partimizin Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da çabalarıyla şimdilik mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı aldırdık. 9-10 kilometre mesafe uzaklıkta yeni ve daha modern bir sanayi sitesi kurulduğunda orta yol bulunmuş olacak ve problem ortadan kalkacak. Vatandaşlarımız milliyetçi ve ülkücü en az 4-5 vekili şehrimizi temsil için teveccüh ederse, 5 yılda Samsunumuzun hem yatırım hem de üretim problemlerinin büyük bölümünü artık konuşmuyor olacağız' dedi.