AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde esnaf ziyareti yapan Köktaş, alışveriş yapan vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Köktaş, Muhtarlar Derneği'nde ve Ziraat Odası'nda başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.

EN DOĞRU KARARI VERECEK

İlçelerde toplantılar düzenleyerek, 24 Haziran seçimlerin önemine değinen Köktaş, '24 Haziran; Türkiye için, güçlü hükümet, güçlü Meclis için çok önemli. Türkiye'nin çok güçlü, dirayetli, kararlı duruşunu istemeyenler için, ülkemizin istikrarına ve istikbaline giden bu önemli yolda 24 Haziran'da milletimiz en doğru kararı verecek. Ak kadrolar, milletin içinden çıkmıştır, milletin kadrolarıdır, milletin siyaset temsilcileridir. Aziz millet bu gerçekleri çok iyi biliyor. Bizler yeni projelerimizi, 2023 hedeflerimizi, 2053 ve 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Diğer adaylar ne anlatıyor, yıkmayı, satmayı, durdurmayı anlatıyor. Hangisinden bir proje çalışma duydunuz. Milletimiz bu yıkım ekibine geçit verir mi? Bugüne kadar her zaman yanımızda duran aziz milletimiz 24 Haziran'da ülkemizin istikrarına ve istikbaline en güçlü desteği verecek' şeklinde konuştu.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Milletvekili Köktaş ayrıca 19 Mayıs İlçesi'ne yine en modern teknolojiyle donatılmış bir entegre devlet hastanesi yapılacağını, geçen yıl hizmete alınan 19 Mayıs Barajı ile 19 Mayıs ve Bafra'ya içme ve kullanma suyu sağlanacağını, Yakakent İlçesi'nde devam eden çalışmaların da en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.