İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, Samsun'u tekrar kalkınan şehirler arasına sokacaklarını söyledi. Samsun'daki işsizlik sorunun çözecek projelerin İYİ Parti'de olduğuna dikkat çeken Yaşar, projelerden bir tanesinin de ilaç üretimi üzerine olduğunu dile getirdi.

İŞ İMKANI SAĞLAYACAK

İlaç üretiminde Samsun'un lider şehir olacağını ifade eden Yaşar, 'Kanser ilaçlarında dışarıya bağımlıyız. Hayata birlikte tutunacağız. İyi bir Türkiye, iyi bir Samsun için Samsun Kanser İlaçları Üretim Merkezi (SAKÜMER) kuracağız. SAKÜMER içerisinde yüksek teknoloji destekli Ar-Ge merkezi ve üretimi olacak. SAKÜMER ile önce Samsun, sonra Türkiye kazanacak. Milli üretim düşüncesiyle ilaç ham maddelerini Samsun'un çiftçisi üretecek. SAKÜMER, Samsun OMÜ ile eşgüdümlü çalışarak bin kişiye direkt, 3 bin kişiye ise dolaylı iş imkanı sağlayacak' dedi.

HALKIMIZIN KURDUĞU PARTİYİZ

24 Haziran akşamı Türkiye'de değişim zamanı olacağını dile getiren Yaşar, 'Biz, İYİ Parti olarak, halkımızın kurduğu partiyiz. Genel Başkanımız Meral Akşener, bu hareket için 'cesurlar hareketi' dedi. Halkımızın tehdit edildiğini biliyoruz. Fakat ne kadar korku imparatorluğu oluştursalar da ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada. Soğanın kilosu 5 TL, patates ile domatesin kilosu yine o kadar olmuş durumda. Bizler artık halkımızın daha iyi koşullarda olmasını istiyoruz. Bunun için herkesten destek bekliyoruz. Türkiye'nin her yerinden oy alacağız ve Türkiye'de her taraftan, her ilçeden oy alan tek siyasi parti olacağız" ifadelerini kullandı.

DİP DALGA GELİYOR

24 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirten Yaşar, 'Bu seçimde gerçekten kamuoyu araştırma şirketlerinin tahmin bile edemediği bir sonuç ortaya çıkacak. Çünkü korkutulmuş sindirilmiş olan vatandaşlar bu seçimde hangi partiye oy vereceğini söylemeden sandıkta hükümet partisine gerekli dersi vererek. 'Bakın 16 yıldır sizi omuzumuzda taşıyoruz. Geldiğimiz noktada ötekileştirildik, ayrıştırıldık, ülkemiz borç batağına battı, iş yok aş yok' durumunun neticesi sandıkta çıkacak. Büyük bir dip dalga geliyor. İnşallah 24 Haziran akşamı, 25 Haziran sabahı bu baskıdan ve çıkarsızlıktan kurtulacağız' şeklinde konuştu.