Gündoğdu Mahallesi'ne yapılacak macera parkının çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu açıklandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gündoğdu girişinde yaklaşık 2 dönümlük bir alan üzerine yapılacak olan macera parkının projesi tamamlandı ve yakında ihalesi yapılacak.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla yapılacak Molla Recep Sokak'taki macera park, heyecanı seven, keyifli vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi olacak. Park içerisinde trambolin, piramit, ip parkuru, atlama kulesi, süs havuzu, yürüyüş yerleri, kamelyalar, spor aletleri, banklar ve minikler için yeni nesil oyun grupları yer alacağı açığı kaydedildi. Yetkililer, Gündoğdu girişinde dekoratif aydınlatma çalışması yapılacağını da söylediler.
Öte yandan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tavşantepe'de merdiven, Gültepe'de de korkuluk çalışması yapıldı. Meşe Sokak'ta yaklaşık 30 metre uzunluğundaki merdiven yapımında 11 metreküp beton, Gültepe Mahallesi Koçak Sokak'ta yaklaşık 200 metre uzunluğundaki duvar üzerine yapılan korkuluk çalışmasında da 2 bin 500 kilogram demir kullanıldığı kaydedildi.