Atakum Belediyesi, Hayır Çarşısı projesi ile yardımsever vatandaşlar ile ihtiyaç sahipleri arasında yardım köprüsü olmaya devam ediyor. Hayır Çarşısı'na gelen yardım malzemelerinden oluşturdukları 2 TIR dolusu gıda ve kıyafet, Atakum Belediyesi önünde gerçekleştirilen törenle Adıyaman ve Şanlıurfa'daki konteyner kentlere gönderildi. Son yardım kolisini AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte TIR'a yerleştiren Başkan Taşçı, 'Atakum Hayır Çarşısı, Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor' dedi.

YÜZLER GÜLDÜ

Atakum Belediyesi olarak sürdürdükleri Hayır Çarşısı projesinin, Atakumlu vatandaşların destekleriyle bir çığ gibi büyüdüğünü ifade eden Taşçı, 'Atakumlu hemşehrilerimizin yardımlarıyla her geçen gün büyüyen Hayır Çarşısı projemiz, çevre il ve ilçelere, hatta sınır dışındaki mazlum coğrafyalara yardımlar ulaştırıyor. Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyoruz. Bu anlamda Atakum ilçe halkımızdan toplamış olduğumuz 2 TIR yardımı Şanlıurfa ve Adıyaman illerimize gönderdik. Atakum halkı yardımsever, merhamet duyguları ön planda olan vatandaşlarımızdan oluşuyor. Gönderdiğimiz yardımların dağıtımı Adıyaman ve Şanlıurfa valilikleri tarafından gerçekleşecek. Yardımlarıyla mazlumların yüzünü güldürmemizi sağlayan Atakumlu hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum' diye konuştu.

ANLAMLI BİR PROJE

Atakum Belediyesi'nin başarıyla sürdürdüğü Hayır Çarşısı projesinin çok anlamlı olduğunu kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ise, 'Atakum Belediyesi, Atakumlu vatandaşlarımızın da destekleriyle güzel bir işe imza atıyor. Bugün de yine çok anlamlı bir yardım için bir aradayız. Gönderilen bu TIR'ların etrafında koşuşan çocukları hayal ettiğinizde bu yardımların ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlarsınız. Bu anlamda hem bu yardımları Atakum Belediyesi'ne ulaştıran Atakumlu vatandaşlarımıza hem de Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.