Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Canik'te vatandaş ve muhtarlarla buluştu. Canik gezisi kapsamında Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Genç ve Köktaş, burada mahalle halkından 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

BÜYÜME HIZLI OLACAK

Başkan Genç ve Milletvekili Köktaş daha sonra Canik Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile Dernek Başkanı Ahmet Genç'in de bulunduğu ziyarette muhtarlarla sohbet eden ve onları dinleyen Genç ile Köktaş, Samsun'un önümüzdeki dönemde de önemli yatırımlar kazanacağına işaret ederek, Türkiye ile birlikte Samsun'un da büyümeyi çok daha hızlı sürdüreceğini söyledi.

ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Muhtarlardan destek isteyen Başkan Genç, "Sayın Cumhurbaşkanımız mitingde de açıkladı. Şehrimiz ikinci devlet üniversitesine kavuşuyor. Yeni üniversite ilçemizde açıldı. Bu şehrimiz kadar ilçemiz için de çok önemli. Bir de şehrimize toplam bin 200 yatak kapasiteli şehir hastanesi, psikiyatri hastanesi ile fizik tedavi hastanesi yapılacak. Ayrıca Canik-Asarcık yolunun yapılması da önemli katkı sağlayacak. Bu bizi ve Canikli hemşehrilerimizi çok mutlu etti. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

SAMSUN'U ÖNEMSİYOR

Yeni dönemde hızlı tren hattı, Millet Bahçesi gibi birçok projenin de hayata geçeceğini belirten Başkan Genç, "Bunların tamamlanması için karşılığını sandıkta görmemiz lazım. Çünkü sayın Cumhurbaşkanımız şehrimize çok önem veriyor. Canik'te 16 Nisan'daki referandumda yüzde 72 oran yakalamıştık. 24 Haziran'da bu oranın çok daha üstüne çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah bu oranı çok daha yukarıya taşıyarak, oy oranını yüzde 80'e taşımak zorundayız" diye konuştu.

TERÖRLE MÜCADELE

Konuşmasında terörle mücadeleye dikkat çeken Milletvekili Fuat Köktaş da, "Terör, yapılan mücadelenin sonucu olarak çok azaldı. İnşallah tamamen bitecek. Terör örgütleriyle yaptığımız sıradan mücadele değil. Cesaretli, kararlı insanların ortaya koyduğu bir mücadele ve duruştur. Bu mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Sadece Türkiye'de değil, dışarıda da mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.