23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrencilerin makam ziyaretleri gerçekleşti. Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü Münir Yüksel başkanlığında, Sınıf Öğretmeni Ergün Esen ve okul öğrencilerinden Muhammet Enes Özen, Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret etti. Kul, makamını öğrenci Özen'e devretti.

HEDEF; DONANIMLI GENÇLER

Kısa bir süreliğine belediye başkanı olan minik Muhammet Enes, Başkan Kul'a eğitimle ilgi sorular sordu. Öğrencinin sorduğu soruları yanıtlayan Kul, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz. Çocuklarımızın özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Ben öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, bayramlarını da şimdiden kutluyorum" dedi.

YARININ BAŞKANLARI, VALİLERİ

Temsili olarak teslim ettikleri makamlara yarın çocukların oturacağını belirterek minik Muhammet Enes'ten yapılmasını istediği talepleri tek tek not alan Kul, 'Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Yarının belediye başkanları, milletvekilleri, valileri, işadamları onlar olacak. Bu makamları onlar yönetecek. Bize düşen görev onları bu makamlara en güzel şekilde hazırlamak ve yetiştirmektir. Bu yüzden çocuklarımız için ne yapsak azdır. Terme Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz' dedi.

Makam ziyareti sonunda Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretçiler başkan Kul'a çiçek takdim etti.