MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, İlkadım İlçesi'nde bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile birlikte Sebze Meyve Hali'ndeki esnafı ziyaret etti. Hal esnafının sorunlarına kulak veren Okan, daha sonra Gıda Borsası'na geçti.

VERİMİ AZALTIYOR

Esnafın MHP'yi umut olarak gördüğünü belirten Okan, 'Tarımda yanlış destekleme politikaları üretimde verimi azaltıyor ve ek olarak ekonomideki durgunluk esnafımızı zorluyor. Ülkemizin kalkınması için ekonominin temel direği esnafımızın rahatlamasıyla sağlanabilir. MHP olarak esnafımızın üzerindeki vergi yükünü azaltacağız' şeklinde konuştu.

GÖREVE HAZIRIZ

Canik İlçesi'ndeki Gülsan Sanayi Sitesi'nde ilgiyle karşılanan Okan, 'Samsun'un 9 ışığı olarak adlandırdığımız milletvekili adaylarımız, şehrin sorunlarına hakim isimler. Gülsan Sanayi Sitesi'nin yıllardan bugüne çözülmeyen problemini en yakından bilen biriyim. Sanayi kaldırılabilir fakat çözüm ortak akılla hareket ederek, mağduriyetlere yol açmamak. Halkımız, milliyetçi ve ülkücü hareket mensuplarını Meclis'te temsil için teveccüh ederse, esnafımızın yüzünü güldürmek için göreve hazırız' diye konuştu.