Demirkol, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde devam ettiriyor. Akpınar Mahallesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve milletvekili adaylarının katıldığı mahalle mitinginde konuşan Demirkol, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.
'Cumhur oyu Reis'e, vekil oyu Ak Parti'ye' diyen Başkan Demirkol, 'Sadece Cumhurbaşkanımızın daha hızlı kararlar almasını sağlamak, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili aksamalar olmaması için çok güçlü bir meclis desteğine ihtiyaç var. O nedenle Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımıza, milletvekilliği seçiminde de AK Parti'mize desteğinizi istiyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Şimdiye kadar alnımızı ak eylediniz. 24 Haziran'daki seçimde adaylarımızı, milletvekillilerimizi, bakanımızı ve bizlerin başını dimdik olmasını sağlayınız. Haliliye, Şanlıurfa'da birinci olursa biz bu sokaklarda başımız dik olarak dolaşacağız. Şanlıurfa, Türkiye'de birinci olursa Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba Ankara'da dimdik dolaşacak. Onun için ak adaylarımıza sizlerden destek istiyoruz. Allah sizlerden razı olsun' dedi.
Kırsala gece çıkarması
Demirkol, merkezde yürüttüğü seçim çalışmalarını kırsalda da sürdürüyor. Demirkol, gece saatlerine kadar yürüttüğü çalışmaları kapsamında Perşembe, Altıntepe ve Şeyhçoban kırsal mahallelerini ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle görüşen Demirkol, için AK Parti'ye destek istedi.