AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran seçim çalışmalarını Çarşamba, İlkadım ve Canik ilçelerinde sürdürdü. Köktaş, Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen programda oda yönetimi ve Türkiye'nin en başarılı AB destekli hibe projesi seçilen Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor Kursu'nun öğrencileri ile bir araya geldi. Gençlere tavsiyelerde bulunan Köktaş, bir işi severek yaptıklarında mutlaka başarıyı yakalayacaklarını belirterek, siyasete de yakın ilgi duymalarını ve apolitik yetişmemelerini söyledi.

VATANDAŞ HAZIR

Canik İlçesi'nde Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Köktaş, Canik Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret etti. Köktaş, akşam ise İlkadım İlçesi'nde Fatih Mahallesi'nde düzenlenen programda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Çarşamba Dikbıyık Mahallesi'nde düzenlenen programda ise hemşehrilerine seslenen Köktaş, gösterilen ilgi, alaka ve desteğe teşekkür etti. Köktaş, '24 Haziran'a artık saatler kaldı. Samsun'un merkez ve ilçelerinde günlerdir programlar yapıp hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Sahadaki coşku ve heyecandan görüyoruz ki Samsunlular kararını vermiş, 16 Nisan halk oylamasında 'evet' diyerek onay verdikleri yeni hükümet sisteminin, ilk cumhurbaşkanını milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmeye ve güçlü bir Meclis için de AK Parti'ye mührü vurmaya hazır' diye konuştu.

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

Özgür, müreffeh ve saygın bir ülke inşa etmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Köktaş, "Bir yandan önümüze çıkan engelleri milletimizle birlikte aşarken, diğer yandan her alanda ülkemize yeni hizmetler ve eserler kazandırdık. Milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği sorumluluğunun bilinciyle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla demokrasisini daha da geliştiren, ekonomisini büyüten ve milletimizin refahtan daha fazla pay alacağı bir Türkiye için inşallah hep birlikte yine yola çıkacağız. Bu anlamda Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü yok. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti geldi. Bunun için vakit Türkiye vakti, vakit Samsun vakti diyoruz. Gazamız, günümüz mübarek olsun, geleceğimiz aydınlık olsun' sözlerini kaydetti.