Seçim çalışmalarına Bafra ve Atakum ilçelerinde devam eden CHP Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu, CHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü, en güçlü örgütüne sahip, evrensel değerler ve cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen partisi olduğunu belirtti.

O İMAJ ÇÖKERTİLDİ

Cumhuriyet ile sorunları olanlar tarafından yaratılan algı operasyonunun artık çöktüğünü belirten Hancıoğlu, 'CHP; kitlelerin umudu haline geldi ve insanlar, Türkiye'nin kurtuluşunun CHP'de olduğunu gördü. Saha çalışmalarımızda halkımızın giderek artan ilgisi bunun en önemli göstergesi. Saklı planları olanların, milletimizden gizledikleri ideallerini gerçekleştirmelerinin önündeki en önemli engel olarak gördükleri CHP, tüm iletişim araçları kullanılarak yıpratılmaya çalışıldı. Ama örgütümüzün güçlü çalışması, cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'nin tüm gerçekleri ifade etme şekli ve yöntemi ile bugüne kadar yerleştirilmeye çalışılan olumsuz imaj çökertildi' ifadelerini kullandı.

AYDINLIK GÜNLER YAKINDA

Erken seçim ihtimali oluştuğu andan itibaren güçlü CHP örgütünün çalışmalara başladığını dile getiren Hancıoğlu, yasal seçim sürecinin başlaması ile birlikte, tüm ilçelerde milletvekili adaylarının, örgütün ve üyelerin gece gündüz sahada olduğun vurguladı. Hancıoğlu, 'Halkımıza 230 sayfalık parti programımızı anlatmak üzere yollara düştük, alanlara çıktık. Halkımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh, morallerimizi yükseltti, cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'nin tüm Türkiye'yi kucaklayan duruşu da, istek ve gücümüzü daha da arttırdı. Hayırlısı ile Millet İttifakı'mız parlamento çoğunluğunu sağlayacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. tura kalması halinde aynı moral motivasyon ile hiç ara vermeden 8 Temmuz seçimi için sahalarda halkımızla beraber olacağız. Aydınlık günler çok yakında, bunun müjdesini verebilirim' şeklinde konuştu.