MHP İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Mahallesi mitinginde MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP İl Başkanı Taner Tekin ve milletvekili adayları, gençler tarafından meşaleler ve havai fişekler ile karşılandı.

SAMSUN'UN ÖZ EVLATLARI

Mahalle mitinginde konuşan Başkan Tekin, ilk kez oy kullanacak gençlere seslendi. Tekin, 'Sizlerin refahı ve mutluluğunu, ülkemizin bekasını ve huzurunu sağlamak adına oluşan Cumhur İttifakını destekleyiniz. Ülkemize yönelik onlarca saldırı yapıldı. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ülkemizi ve bizleri yok etmeye çalıştılar. O gece Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, darbeye karşı devletinin ve seçilmiş hükümetinin yanında olduğunu söyledi. Ülkemizi böldürmemek, beka sorunumuzu çözmek, terörü kökünden kazımak, ülkemizin başlıca problemlerine çözümler bulmak için Samsun'un öz evlatları olan 9 adayımız, gece gündüz sizlere yaptıklarımızı ve yapacaklarını anlattı. Samsun'un ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacak kadrolar MHP'de mevcut' şeklinde konuştu.

ŞİMDİ VEFA ZAMANI

MHP'li Usta'nın, Samsun'un sorunlarını gür sesle dile getirdiğini ve çözüm aradığını dile getiren Başkan Tekin, 'Usta, sanayicinin, şoförün, esnafın dertleriyle dertleniyor. Usta'nın yanına TBMM'ye en az 3 milletvekili daha göndererek, sorunları çok daha kolay çözebiliriz. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Kadrolarımızın bunu yapacağına inanıyorum. Şimdi vefa zamanı, yeri geldiğinde ihtiyaç hasıl olduğunda, mesele ülke meselesi olduğunda hiç düşünmeden ve tereddüt etmeden elini değil gövdesini her zaman taşın altına koyan Milliyetçi Hareket Partisi'ni, TBMM'de daha güçlü bir siyasi parti yapmaya var mısınız? İfadelerini kullandı.