Bafra Belediyesi, ilçede altyapı, yol ve doğalgaz çalışmalarına devam ediyor. Altyapısı ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan Kızılırmak Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak'ta söküm yapılarak kaldırım çalışması için hazırlıklar ise devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mevlana Mahallesi İrşadiye Caddesi'nde de kaldırım ve bordür çalışmaları sürdürülüyor.

SORUN KALMAYACAK

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 'Şehir merkezimizde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının bitmesiyle belediyemiz hummalı bir çalışma yürüterek, hem asfalt hem de kaldırım yapımını hız kesmeden sürdürdü. Daha önce Kızılırmak Mahallemizde kaldırım ve asfalt çalışmalarımız olmuştu. Ekipler, Kızılırmak Mahallesi Ahmet Çavuş Sokak'ta kaldırım çalışması için yoğun bir mesai yapıyor. İnşallah söküm bittikten sonra hızla kaldırım yapımını tamamlayıp sonrasında asfalt yaparak, mahallemizin en önemli sokaklarından olan Ahmet Çavuş Sokağı güzel bir görünüme kavuşturacağız. Belediyemiz ilçemize hizmet için yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyor. Bafra için ekiplerimiz işlerine adeta dört elle sarılarak çalışıyor. İnşallah mahallelerimizde asfalt ve kaldırım sorunu kalmayana dek gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz' dedi.

FAKÜLTEYE DESTEK

Başkan Kılıç, ayrıca ilçeye Arslan ailesi tarafından kazandırılan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nde beton çalışması için tesviye yaptıklarını belirterek, 'İşletme fakültemizin de çevre düzenlemesini bitirerek, eğitim ve öğretime en kısa zamanda hazır hale getirmek için çalışmaları beraberce yürütüyoruz' diye konuştu.