Tekkeköy'ün doğu tarafındaki birçok mahallesini ilçe merkezine bağlayan ana cadde yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hasan Togar, Çay Mahallesi'nin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

SORUNU ÇÖZDÜK

Çay Mahallesi'nin önemli bir sorununun daha ortadan kaldırıldığına dikkat çeken Başkan Togar, 'Çay Mahallemiz sakinlerine vermiş olduğumuz sözleri ardı ardına yerine getirmeye devam ediyoruz. Mahallemizin en çok muzdarip olduğu ve yıllarca çözülemeyen doğalgaz sorununu ilk göreve geldiğimiz günlerde çözdük ve mahalleye doğalgaz ulaştırdık. Sonra imar sorununu kökünden hallettik. Ardından yan bulvar yolunu açtık. Önümüzdeki günlerde bulvar yolunun üst yapısını yapacağız' şeklinde konuştu.

ÇAY MAHALLESİ DEĞİŞİYOR

Çay Mahallesi'ni modern bir görünüme kavuşturacaklarını söyleyen Başkan Togar, 'Özellikle ana cadde yolu üzerinde hassas bir çalışma yürüttük. Enerji nakil hatlarını yer altına aldırdık. Doğalgaz, altyapı gibi çalışmaların ardından şimdi de yolumuzu sıcak asfaltla kaplıyoruz. Bu çalışmalarımız tam manasıyla bittiğinde burası çok farklı bir görünüme kavuşacak. Ayrıca bu yol üzerinde bulunan sanayi esnafını da en kısa zamanda yeni yapacağımız küçük sanayi sitesine taşıyacağız' ifadelerini kullandı.