AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM), seçim sonuçlarının heyecanı yaşandı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti milletvekilleri, seçim sonuçlarını Seçim Koordinasyon Merkezi'nden takip etti.

YOĞUN KATILIM

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilli seçimleri, Samsun'da da büyük katılım ile tamamlandı. Seçim sonuçlarını takip etmek isteyen partililer, Seçim Koordinasyon Merkezi'ne akın etti. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve partililer hep birlikte seçimin nabzını tuttu.

GÜVENLİK ÖNLEMİ

SKM, seçim sonuçları gelmeye başladıkça kalabalıklaştı. Sandıkların büyük bir kısmının açılmasıyla AK Parti SKM kutlamalar başladı. Kalabalık, daha sonra büyük bir coşkuyla Kurtuluş Yolu'na geçti. 100. Yıl Bulvarı'nda SKM'nin bulunduğu kısım trafiğe kapatarak, kutlamalar devam etti. Kutlamalar sırasında yoğun güvenlik önlemi alındı.

Tayfur KARA