İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, il başkanlığında seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Samsun ile ilgili projelere vurgu yapan Yaşar, ortak paydanın Samsun olduğunu dile getirdi.

BİZİM İÇİN BAŞARI

İYİ Parti'nin kısa zaman içerisinde ülkenin her tarafından milletvekili çıkararak, Türkiye'nin partisi olduğunu belirten Milletvekili Bedri Yaşar, "Herhalde demokrasi tarihimizde kurulduğu günden itibaren ilk defa bir parti yüksek oy aldı. Dolayısıyla biz seçim sonuçlarını partimiz açısından başarı olarak değerlendiriyoruz. Artık binanın temeli atıldı, bundan sonraki her seçimde partimiz iddialı olacak. Herkesi şaşırtmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ÜRETEN SAMSUN İSTİYORUZ

Samsunla ilgili projeleri olduğunu söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Samsun'un en önemli sorunlarından birisi tarım. Açık yüreklilikle söylüyorum, iktidar bizim projelerimizden kopya çekebilir, tamamını kullanabilirler. Her türlü yardıma hazırız. Bu projeleri yapmadıkları takdirde her türlü takibi ve tacizi yaparız, yakalarını bırakmayız. Üreten bir Samsun olmasını istiyoruz. Bunu da gerçekleştirmezse elimiz enselerinde olacak. Samsunspor'a desteğimiz net olacak. İktidarı bol miktarda uyaracağız, 'tek başına iktidarız' diyenleri hiç rahat bırakmayacağız. Aynı şekilde Samsun'un işsizlik, trafik gibi sorunları da var. Neresinden tutsak elimizde kalan bir Samsun'dan bahsediyoruz" dedi.

SÜSLÜ'NÜN HABERİ YOK

Geçirdiği trafik kazasından sonra hastanede tedavi gören İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün, aynı kazada ağır yaralandıktan 24 gün sonra hastanedeki yaşam mücadelesini kaybeden Milletvekili Adayı İbrahim Özyer'in vefatından kendisine bilgi verilmediğini kaydeden Yaşar, "Maalesef haberi yok. Paylaşmayı çok fazla istemiyoruz. Gerekçesi çok basit, Ömer Bey'in moral desteğine ihtiyacı var. Bu tür hastalarda uzun vadeli bir tedavi süreci var. Ben kendisini en son ayın 23'ünde gördüm. Gördüğüm en iyi Ömer'di. İnanılmaz iyiydi. Sohbet ettik. Değerleri gayet iyi. Ömer başkanımızla ilgili tedavi süreci uzun, bunu da sabırla metanetle hep birlikte takip edeceğiz. Bu psikolojik bir süreç, burada üstün durumdayız. Bir an önce ana tedaviye geçmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Zerrin SOMUNCU