GÖREV VERİLMEMİŞTİ

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık kulüpte efsane oyunculara da görev vermiş ve onların futbol bilgisinden faydalanmak için çalışma başlatmıştı. Bu bağlamda Ercan Koloğlu ve Celil Sağır, Samsunspor Sportif Direktörü Ali Reşat Çağan'ın yardımcılığına, Cenk İşler Teknik Direktör Taner Taşkın'ın yardımcılığına getirilmişti. Yine eski futbolculardan Adnan Güngör ve Mehmet Nas'ın da ilerleyen günlerde izleme komitesinde yer alması bekleniyor.

TESİSLERE GELMİYOR

En başından bu yana oluşumun içinde yer alan Serkan Aykut'a ise hiçbir görev verilmemesi dikkat çekmişti. Son günlerde Nuri Asan Tesisleri'ne de gelmeyen Serkan Aykut'un, önceki akşam instagramdan Celil Sağır, Ercan Koloğlu ve Cenk İşler'in baş harflerini kullanarak yaptığı 'Hayatınız boyunca dik gezemeyeceksiniz' paylaşımı bardağı taşıran son damla oldu. Aykut bu paylaşımı daha sonra kaldırsa da, durum hem taraftarın hem de bu isimlerin tepkisini çekti.

BAŞKAN GÖRÜŞECEK

Sosyal medyadaki paylaşımla patlak veren yaşananların ardından Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın Serkan Aykut'un üzerini çizdiği öğrenildi. Göreve geldiği günden bu yana şehirde olumlu bir hava estiren ve Samsunspor'la ilgili herkesin fikrine başvuran Başkan Uyanık'ın da Serkan Aykut'un bu tavrından üzgün olduğu ifade edildi. Çarşamba günü Samsun'a gelmesi beklenen Başkan Uyanık'ın, Serkan Aykut'la yüz yüze de görüşeceği öğrenildi.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA KALDIRDI...

Serkan Aykut önceki gece instagram hesabından bu fotoğrafını, 'Hayatınız boyunca dik gezemeyeceksiniz C.S. C.İ. E.K' notuyla paylaştı. Kral lakaplı Serkan Aykut, Celil Sağır, Cenk İşler ve Ercan Koloğlu'nu kastederek yaptığı bu paylaşımı gelen tepkilerin ardından ise kaldırdı.