Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Karaosmanoğlu, Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan'ın GTÜ rektörü olarak atanmasından dolayı bir kez daha tebrik etti. Ziyaret sırasında üniversitelerin bilim yuvaları olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, 'Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim kalitesinin arttırılması, gençlerin bilimin ışığında geleceğe hazırlanması noktasında her türlü desteğe ve işbirliğine açığız. İlimizde bulunan iki üniversitemizin dünyada en saygın eğitim kurumları olması için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz' dedi.
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan'a görevinde başarılar dileyen Karaosmanoğlu, 'Gebze Teknik Üniversitesi yeni Rektörü Muhammed Hasan Aslan hocamıza görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Üniversite ile belediyemizin yapmış olduğu protokoller ve çalışmalar devam ediyor. Bundan sonra da inşallah yeni rektörümüzle beraber üniversitemizin ihtiyaç duyduğu her durumda değerli hocamızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum' diye konuştu.
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ise Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kent geneli başta olmak üzere Gebze Teknik Üniversitesi için yaptığı güzel çalışmaları hatırlatarak, teşekkür etti. GTÜ'nin en iyi yerlere gelmesi için gerekli çabayı göstereceklerini kaydeden Prof. Dr. Aslan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde yeni başarılar elde etmeye çalışacaklarını da kaydetti.