Haber Medya Grubu ekibi, 24 Haziran seçimi süresince ve seçim gecesinde Haberaks TV ve Haber Radyo'da gerçekleştirilen başarılı canlı yayınları nedeniyle kutlama programı düzenledi. Programa, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak ile Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun başta olmak üzere yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

SEVİYELİ YAYINCILIK

Seçimin Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, "Seçimle beraber yeni bir döneme girdik. Sistem değişiyor. Çok da dengeli ve güzel bir seçim oldu. Seçim için Haber Medya Grubu olarak yazılı ve görsel basın organlarımızda milletvekillerimize, adaylarımıza ve siyasi partilere verdiğimiz hizmetten en ufak bir eleştiri almadık. Her siyasi görüşün memnun olacağı seviyeli bir yayıncılık geçirdik. Seçim günü de tüm basın organlarımızda göstermiş olduğunuz performanstan dolayı bütün arkadaşlarımızı kutluyoruz. İzleyicilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık" dedi.

İYİ İŞ YAPTIK

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise, "24 Haziran akşamı içinizdeki heyecanı, sevgiyi, dayanışmayı ve paylaşımı gördük. Bütün yayın organlarımızda o gece Haber Medya fark yarattı. Birçok yaygın televizyondan ve radyodan daha iyi iş yaptık. Gazete olarak zaten tartışmaya gerek yok. Çalışırsak yaparız. Birbirimize sırt verirsek başarırız. Hepinizi kutluyorum" diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU