VM Medical Park Samsun Hastanesi özellikle yaz döneminin gelmesiyle izne gelen gurbetçi vatandaşlar için, yapılan sigorta antlaşmaları çerçevesinde geniş kapsamlı sağlık hizmeti sunuyor. Yeni açılan özellikli klinikleri, tıbbı cihaz donanımı ve bölgede olmayan uzmanlık alanları ile de fark yaratıyor.

UZMAN HEKİM KADROSU

Yurtdışında yaşayan ve tatil için memleketlerine gelen vatandaşlara özel geniş kapsamlı check-up programları, doğru ve kişiye özel tekniklerin kullanıldığı plastik cerrahi uygulamaları, estetik işlemler (baby botoks, somon DNA tedavisi, lazer epilasyon, leke tedavisi, kök hücre ile cilt yenileme) saç ekimi gibi uygulamaların yanı sıra Türkiye'de alanında uzman hekim kadrosuyla tüm özellikli tedavi seçenekleri sunuluyor.

GURURLUYUZ

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, 'Yaz tatillerini memleketlerinde geçirmek için Türkiye'ye gelen gurbetçi vatandaşlarımıza ve yakınlarına, kendi ülkelerinde dünya standartlarında bir sağlık hizmeti sunmaktan son derece gururluyuz. İleri tanı ve tedavi yöntemlerimiz ve yenilikçi yaklaşımımız ile alanında birçok bilimsel çalışmaya öncülük eden akademik uzman kadromuzla her zaman yanlarındayız' şeklinde konuştu.