Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Semerkand Vakfı Burak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması ve eğitime destek amaçlı düzenlediği lunapark ve kermesin açılışına katıldı.

TEBRİK ETTİ

Dernek yöneticileri ile konuşan ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Özbalcı, 'Kermesler, toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve birliktelik ruhumuza güç veren önemli etkinliklerdir. Böylesine kapsamlı, duyarlı ve hassas bir etkinlik düzenleyen derneğimizi tebrik ederim. Bu kermesten ve lunaparktan elde edilecek gelirlerin hayırlara vesile olmasını diliyor, başta kadınlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KERMES 9 GÜN AÇIK

Protokol konuşmalarının ardından okunan dualar ile birlikte kermesin açılış kurdelesi kesildi. Programın devamında Başkan Özbalcı ve beraberindekiler kermeste oluşturulan stantları gezerek, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Kermese de katkıda da bulunan Özbalcı, etkinliğe katılan davetliler ve vatandaşlarla sohbet etti. Kermes 9 gün boyunca ziyarete açık olacak.