Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi personeli, emekliye ayrılan personel şefi Seydi Kaynar'a olan vefalarını, Atakum İlçesi Balaç mevkiinde bulunan Yerinde Çadır Restoran'da organize ettikleri veda yemeği ile gösterdi.

EMEKLİLİK PASTASINI KESTİ

Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinde bolca sohbet etme imkanı bulan grup, Seydi Kaynar'la yaşadıkları güzel hatıralarını yad etti. Yemeğin ardından emekliye ayrılan personel şefi Seydi Kaynar, kendisi için hazırlanan emeklilik pastasını keserek hediyeleri kabul etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİLER

Yemeğe katılan OMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Bölümü Başkanı Prof. Dr. Seydi Ahmet Ağaoğlu, iş hayatı boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı Kaynar'a teşekkür ederek, emeklilik hayatında mutluluklar diledi. Kaynar'a bir de plaket takdim edildi. Duygulandığı gözlenen emekli personel şefi Seydi Kaynar ise çalışma arkadaşlarına düzenledikleri yemek için teşekkür etti.

ONUR DUYDUK

Yemeğe ev sahipliği yapan Yerinde Çadır Restoran'ın işletme sahibi Erol Pehlivan ise böyle anlamlı bir yemeğe ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirterek, "Samsunlulara, en özel günlerinde ev sahipliği yapmak bize mutluluk veriyor. Müşterilerimize bu tip organizasyonlarından en iyi şekilde hizmet verebilmek için her şeyi yapıyoruz" dedi. Pehlivan, emekli olan Seydi Kaynar'a da gelecek hayatında mutluluklar diledi.

Yasir BABA