Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek'in Adıyaman merkeze bağlı Afet Avleri Mahallesindeki baba evinde mevlit okutuldu. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Vali Yardımcıları Ayhan Akpay, Yasin Yunak, Gerger Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Jandarma personeli, emniyet teşkilatı mensupları, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İkindi Namazına müteakip başlayan mevlit programında, Müftülük görevlileri tarafından Kura'n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Milletimizin birlik ve bütünlüğü ile vatanın mukaddesatı ve bekası uğruna canlarını feda eden Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah'tan rahmet dilendi.
Okunan Mevlid-i Şerif'in ardından Vali Nurullah Naci Kalkancı, acılı baba Mehmet Canördek'e ve şehidin kardeşlerine başsağlığında bulunarak sabır diledi.