ÖRNEK KULÜBÜZ

Yolspor'da 2018 yılı yaz futbol okulu çalışmaları görkemli bir törenle başladı. Spor okulunda 2008-2011 arası doğumlu 150 sporcunun eğitim göreceği belirtildi. Yolspor'un Samsun'un önemli bir kulübü olduğunu söyleyen Genel Kaptan İlhan Akbaş, "Yarım asırlık bu güzide kulübümüz her zaman saygı, sevgi, dürüstlük, hoşgörü ve disiplini felsefe edinmiş, yetiştirdiği spor adamı ve sporcularıyla Türk spor camiasına örnek olup adını altın harflerle yazdırmıştır" dedi.

YILDIZLAR YETİŞTİRDİK

Geçmişten örnekler veren Akbaş, "Gozgoz Yılmaz, Rıfat Usta, Canavar Hamdi lakabı ile tanılan Hamdi Tezol, Çeto Yalçın, küçük ve büyük Mehmet, Hakkı Tomaç, Osman Arpacıoğlu, Mehmet Ali Çınar, Kenan Topçu, Tanju Çolak, Celil Sağır, Hasah Şengün (Dobi Hasan) ve Ercüment Coşkundere gibi değerleri yetiştirmiş bir kulübüz. Yine Samsunspor'da forma giyen Furkan Köse ve Alperen Pak'ın da kulübümüzden yetiştiğini hatırlatmak gerekir" diye konuştu.

BİZLERİ KAMÇILIYOR

Akbaş şöyle bitirdi: "Yolspor ahlakı ve disiplini ile yetiştirip Türk futboluna kazandırmak adına düzenlemiş olduğumuz futbol okuluna velilerimizin çocuklarının ellerinden tutarak kulübümüze bizzat getirip kayıt yaptırmaları bizleri ve çalışan ekiplerimizi gururlandırıyor. Ailelerin bu tutumu çalışma azmimizi bir o kadar daha kamçılıyor. Bizlerde çocuklarımızın geleceği için elimizden geleni yapacağız."

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından ise Yolspor'a katkıları olanlara plaketler verildi. Karayolları 7. Bölge Müdür Yardımcısı Selçuk Urçar Atakum Halk Eğitim Müdürü Hasan Tanrısever adına Müdür Yardımcısı Metin Bayrak'a, bir diğer Karayolları 7. Bölge Müdür Yardımcısı Ertuğrul Dinç de Atakum Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent İşbilir'e plaket takdim etti.