Hastane Başhekimi Süleyman Ersoy, son teknoloji ile hizmet veren hastane de 17 uzman doktor, 12 pratisyen hekim, 4 diş hekimi ile hizmet verdiğini söyledi.
Bölge halkının laboratuvar sonuçlarını aynı gün alabildiğini kaydeden Ersoy, açıklamasında, 'Hastanemizi son teknolojinin ürünleri ile hizmete açtık.
Bizde bölge halkına daha güvenilir daha doğru test sonuçları vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eskiden Kaman Devlet Hastanesine giriş yapan hastalar laboratuvar sonuçları için birkaç gün beklerken teknik cihazların gelmesiyle birlikte sonuçları aynı gün alabiliyor' dedi.
Kaman İlçesinde uzman doktor alanında da herhangi bir sorun yaşanmadığını ifade eden Başhekim Ersoy açıklamasını şöyle sürdürdü:
'İlçe devlet hastanemizde 17 uzman doktor, 12 pratisyen hekim, 4 diş hekimi ile Kaman halkına sağlık alanında hizmet ediyoruz. Doktor ve personel bakımından ilçe hastanemizde herhangi bir sorun yok. 75 yatak kapasiteli hastanede 20 günde toplam; 4 bin 692 hasta acil servise ,281 kişi ameliyat için, 7 bin 176 kişi farklı nedenlerle giriş yaptı'