Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 2018 çalışma takvimi içerisinde yapılacak olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak makam odasında dağıtıcı firma Akmercan Delta Doğalgaz yetkilileri ile bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda Başkan İkiz, dağıtıcı firma Akmercan Delta Doğalgaz Yapı Şefi Emre Şen ve Yapım Teknikeri Ahmet Güner'den yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SAYI 6 BİN OLACAK

Dağıtıcı firma Akmercan Delta Doğalgaz Yapı Şefi Emre Şen, bugüne kadar ilçeye 108 kilometrelik doğalgaz hattı çekildiğini, 3 bin dağıtım kutusu konulduğunu belirterek, 'Bu yılsonunda ilçede 125 kilometrelik bir çalışma tamamlanmış olacak. Şu an 5 bin 400 olan abone sayımız ise yıl sonunda yaklaşık 6 bin olacak' şeklinde konuştu.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Başkan İkiz ise 7 mahallede doğalgaz çalışması yapılacağını belirterek, 'İnşallah bir hafta içerisinde çalışmalarımıza başlayacağız. Amacımız; en kısa sürede ilçemizin tamamına doğalgaz verebilmek. Dağıtıcı firma tarafından bu yıl ilçede yaklaşık 16 kilometrelik doğalgaz hattı çalışması yapılacak ve ilçemizde abone sayısı 6 bine yükselecek. Havza Belediyesi olarak bizler de doğalgaz çalışmalarının yapıldığı bölgelerde zaman kaybetmeden yol yenileme çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanarak doğalgazın verilmediği sokak kalmayacak. Halkımıza hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.