Ayvacık İlçesi'nde 8 aydır görev yapan Kaymakam Kemal Ülkü için Legend Otel'de veda yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın yaşandığı yemeğe İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü ile eşi Leman Ülkü, İlçe Jandarma Komutanı Çağatay Büyükada, İlçe Emniyet Amiri Vekili Mehmet Türkmen, Belediye Başkanı Mustafa Belur ile eşi Aynur Belur, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali Duman, İlçe Müftüsü Şükür Küçük katıldı.

ÇOK ÖZEL BİR YERİ VAR

Programda konuşan Kaymakam Ülkü, Ayvacık'ın kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi. Ülkü, 'İlk görev yerim olması münasebetiyle bu güzel ilçe benim için daima anlamlı kalacak. Adı gibi saklı cennet olan bu güzel ilçede 8 ay gibi kısa bir süre görev yapmak nasip oldu. İlk görev yerim olan Ayvacık'ta hiçbir vatandaşımızla bir tatsızlık yaşamadım. Karadeniz'in milliyetçi yapısını vatanseverliğini, devlet adamlarına olan saygısını sonuna kadar hissettim ve halkın devletine olan bağlılığını bizzat gördüm. Bu güzel ortamda hazırlanan vefa yemeğine katılım sağladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından Kaymakam Ülkü'ye plaket takdim edildi. Ayvacık Ziraat Odası Başkanlığı ise Ülkü'ye, Ayvacık'ın rölyef tablosunu hediye etti.