Ertürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Levent Ertürk, 24 Haziran seçimleri sonrası Cihangir Restaurant'ta mahalle başkanı ve sandık görevlilerini ağırladı. Ertürk, seçimlerde görevlerini en güzel şekilde ifade eden sandık başkan ve çalışanlara teşekkür etti

TAKDİRE ŞAYAN

Ertürk, 'Siz değerli arkadaşlarıma seçim boyunca göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göstermiş olduğunuz gayret takdire şayan. Şimdi önümüzde 2019 yerel seçimleri var. Aynı hassasiyet ve çalışma azmi ile bu seçimlerde de başarılı bir performans sergileyeceğinize tüm kalbimle inanıyorum' dedi.

MİLLETİMİZ OYUNA GELMEDİ

Ertürk, seçim sürecinde iç ve diş mihrapların birçok spekülatif eylem ile AK Parti karşıtı harekette bulunmalarına rağmen AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden milletin taktiri ve anlının akı ile çıktığını dile getirdi. Ertürk, 'Her ne yaparlarsa yapsınlar bu millet, onların oyunlarına gelmeyerek, kutlu yürüyüşte yine AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmuştur. Milletimiz bir kez daha devletin bekasını, halkımızın huzurunu bozacak eylemlere izin vermemiştir. Bu asil millet asla ama asla oyuna gelmeyerek yüce bir millet olduğunu her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de göstermiştir' diye konuştu.