Eski Gençlik ve Spor Bakanı, eski AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatasını aldı. Kılıç'a AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak eşlik etti.

HAYIRLI HİZMETLER VURGUSU

Sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayımlayan Kılıç, 'İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığından, İstanbul Milletvekili olarak İl Başkanımız ile birlikte mazbatamızı aldık. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah' ifadelerini kullandı.

3. SIRADAN ADAYDI

Kılıç, 12 Haziran 2011'deki yapılan seçimlerin ardından Samsun milletvekili oldu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki görevine başladı. 26 Aralık 2013-19 Temmuz 2017 tarihleri arasında 61, 62, 63, 64 ve 65. Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Akif Çağatay Kılıç, 24 Haziran seçimleri öncesinde ise İstanbul 3. bölgeden milletvekili adayı oldu. Kılıç, 3. sıra adayı olarak girdiği seçimde milletvekili olma hakkı kazandı ve dün mazbatasını alarak göreve başladı.