Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'a katılarak oradaki atmosferi bizzat yaşama şansı buldum.
Kulüp üyeliğim boyunca katıldığım diğer genel kurulların aksine, ilk defa bu kez geçmiş dönem futbolcu borçlarından bahsedilmediğini gördüm.
Üstelik halihazırda bulunduğumuz ligden dolayı son derece kısıtlı gelir kaynaklarımız varken, mali olarak bu rahatlığa sahip olmamızın sebebi hiç şüphesiz Yüksel Yıldırım.
Anonim şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olan Yıldırım, genel kurulda tüm üyelerin desteğini alarak derneğin de başkanlığına seçildi.
Böylece yerel medyadaki bazılarınca ısıtılıp ısıtılıp önümüze konan 'ikilik var' söylemlerinin de önüne geçilmiş oldu.
Teşekkür konuşması için söz alan Yıldırım, ortaya konan hedeflere kararlılıkla yürüyeceğimizi ifade etti.
Yönetimin sorumluluklarını titizlikle yerine getirmesi üzerine oluşan huzurlu ortam, sezon boyunca elbette takıma da yansıdı.
Ligin ikinci devresinde çıktığı tüm karşılaşmaları kazanan Samsunspor, Türkiye profesyonel liglerindeki en yüksek puana sahip takım konumundayken, aynı zamanda 11 maçlık galibiyet serisiyle 35 yıllık kulüp rekorunu da kırmış durumda.
Geride kalan tüm maçları kazanması halinde, ki gayet olası, yeni bir rekor kırıp alt liglerde en yüksek puanla şampiyon olan takım unvanını da ele geçirecek.
Bitime 7 hafta kala en yakın takipçisiyle arasında 10 puan fark bulunan Samsunsporumuz, artık resmen şampiyonluk için gün sayıyor diyebiliriz.
Ertuğrul Hoca takımın rehavete girmemesi için elinden geleni yapıyor ve bu konuda oldukça başarılı olduğunu da görüyoruz.
25 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'nda şampiyonluğu kutlamak niyetiyle yola çıktık ama Mart ayı bitmeden şampiyonluğu garantilememiz kuvvetle muhtemel.
Şampiyonluk bu şehre çok yakışacak.