Havza Belediyesi tarafından bin 500 mavi servi fidanı vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Havza Belediyesi Park Bahçe Şefliği deposunda dağıtılan fidanlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Daha yeşil bir Havza için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Murat İkiz, bu tür çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi.

MUTLAKA DİKİN

2018 yılının ilk döneminde Havza Belediyesi olarak ilçe merkezinde 10 bin fidanı toprakta buluşturduklarını ifade eden Başkan İkiz, 'İlçemizde yeşil alanları arttırmak için Havza Belediyesi olarak halkımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Halkımızdan isteğimiz fidanları muhakkak dikmeleri ve diktikleri bu fidanları korumaları. Yine Peygamber Efendimiz 'Kıyamet kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikin' demiştir. Biz çevremize bu kadar güzel bakan bir milletiz' şeklinde konuştu.

5 BİN FİDAN DAĞITTIK

Havza Belediyesi olarak vatandaşların rahat nefes alabilecekleri alanlar oluşturduklarını söyleyen Başkan İkiz, 'Havza'nın tamamını yeşille donatmak için çalışıyoruz. Kent merkezinde vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği park ve yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında her yıl vatandaşlarımıza ücretsiz fidan dağıtımı yapıyoruz. 2018 yılında Havza Belediyesi olarak ilçe merkezinde 10 bin fidanı toprakta buluştururken, halkımıza da 5 din adet ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Daha yeşil bir Havza için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz' şeklinde konuştu.