Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, merkez mahalle muhtarları ile istişare yaparak sorunları dinledi. Bafra Alparslan Türkeş Parkı Toplantı Salonu'nda yapılan istişare toplantısına, Başkan Yardımcıları İsmail Kurt, Şaban Hüryaşar, Hüseyin Çamaş, belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

HİZMET BOYNUMUZUN BORCU

İlçe merkezinde bulunan mahallelerdeki sorunların en aza indirilmesi konusunda muhtarlarla istişare eden Başkan Kılıç, 'Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemize hizmet etmek konusunda yeni bir oluşum gerçekleştirdik. Baframız ve Bafralılara hizmet etmek bizlerin başlıca görevidir. Bizlerden önce vatandaşımızın derdini ve sıkıntısını bilen, dinleyen siz değerli muhtarlarımızla, mahallelerdeki sorunları en az seviyeye indirmek için böyle bir istişare toplantısında bir araya geldik. Bu toplantıları diğer bütün mahallelerin muhtarları ile yapmayı sürdüreceğiz. Halka hizmet etmek, hepimizin boynunun borcudur' dedi.

EKSİKLER GİDERİLİYOR

Mahallelerimizdeki bütün sorunlarla ilgili, hizmet açısından belediyenin bütün birimlerinin çalışacağını söyleyen Kılıç, 'İlçemiz merkezinde 21 mahallemiz var. Bizler mahallelerimizdeki sorunlarla ilgili belediyemizin bütün birimlerini seferber etmeye hazırız. Yeter ki halkımız huzurlu bir hayat sürdürsün. Belediyecilik konusunda başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, mahalle mahalle geçtikleri her cadde ve sokaktaki eksiklikleri, sorunları kendi gözüyle gördüğünde not alıyor ve gerekli birimi bilgilendirip sorunlu olan mahallelerimizdeki eksiklikler gideriliyor. Siz değerli muhtarlarımızın da halkımıza hizmet etmek açısından, görüşleri fikirleri çok önemli' dedi.

Başkan Hamit Kılıç konuşmasının ardından, toplantıya katılan merkez 21 mahalle muhtarına teşekkür etti.