Bafra Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nın her bir köşesi ahşap saksılar içerisine dikilen limoni selviler ve mevsimlik çiçeklerle güzelleştirildi. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

NOSTALJİK BİR HAVA VERİLDİ

Başkan Kılıç, 'İlçemizin en büyük meydanlarından biri olan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Bafra Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, peyzaj düzenlemesi yapıldı. Bu düzenlemede meydanımızın çehresini daha da güzelleştirmek amaçlı, ahşap saksılar içerisine dikilen limoni selviler ve mevsimlik çiçekler konuldu. Topiary sanatı ile şekil verilen limoni selvilerin yanı sıra nostaljik bir hava verilen saksılarımızın içi sardunyalar ile süslendi' dedi.

HER ŞEY İLÇEMİZ İÇİN

Yapılan çiçeklendirme çalışmalarının vatandaşlar tarafından da korunmasını isteyen Başkan Kılıç, 'Meydanımız gerçekten mevsimine yakışır bir görünüme sahip oldu. Yapılan çiçeklendirme çalışmalarımızın vatandaşlarımız tarafından korunmasını rica ediyoruz. Yapılan bu hizmetler Bafra'mız için, vatandaşlarımız için, ilçemizin daha iyi bir görünüme sahip olması için. Halkımızdan, bu tür çalışmaları koruyacağına, sahipleneceğine inanıyorum' şeklinde konuştu.