Borsan ve Esem markalarının Ege ve Akdeniz bölge distribütörlüğünü yapan Ege Nora Kablo Elk. Mlz. A.Ş, artık yeni yerinde hizmet veriyor. İzmir Gıda Çarşısı'nda hizmete açılan Ege Nora Kablo Elk. Mlz. A.Ş, müşterilerini bekliyor.

YOĞUN KATILIM

Düzenlenen görkemli açılışa Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Kablo CEO'su Arbek Akay, Borsan Kablo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Öz, Borsan Kablo Yurtiçi Satış Müdürü Adil Güngör, Nora Elektrik A.Ş. ortaklarından Orhan Açıkalın ve müşteriler katıldı.

MÜŞTERİLERE JEST

Açılışın ardından Çeşme Grand Ontur Otel'de 2 gece, 3 gün keyifli bir hafta sonu tatili yapıldı. Bu keyifli tatil ile Ege Nora Kablo A.Ş., Borsan Grup ve değerli müşteriler yoğun iş temposundan uzaklaşmış oldu.

DÜNYA MARKASI BORSAN

Borsan Kablo'nun Ege ve Akdeniz bayisi, Ege Nora Kablo Elk. Mlz. A.Ş sahibi Hakan Koçbaş, 'Ege Nora Kablo Elk. Mlz. A.Ş. olarak karşılıklı güvene dayalı kaliteli hizmet, müşteri beklentilerini iyi analiz edip en kısa sürede, en iyi fiyat, en kaliteli ürün grupları ve markalarla müşteri memnuniyetini sağlamak anlayışıyla hareket ediyoruz. Birer dost ve aile bireyi gibi görüp ticaret yapılan müşterilerle her yıl yurt içi ve yurt dışı seyahatler organize ediyoruz. Bu seyahatlerde sektörel beklentileri paylaşıyoruz, diğer bölgelerdeki müşterilerimizin de birbirleri ile tanışmalarını sağlamış oluyoruz. Son olarak Mayıs ayında Borsan Grup ve Borled ile birlikte bölgemizdeki değerli müşterilerimiz ve aileleriyle 4 gece-5 gün Yunan Adaları seyahatini keyifle tamamladık ve yazı karşıladık. İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyılda, teknolojinin ve kalitenin sürekli yarış halinde olduğu bu dönemde kaliteli ürün ve imajını dünya markalarıyla yarıştıran Borsan ve Esem markalarını, kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasıyla değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz' dedi.