EL BİRLİĞİYLE BAŞARACAĞIZ

Samsunspor'da sezon heyecanı giderek artıyor. Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, Sportif Direktör Reşat Çağan ve Teknik Direktör Taner Taşkın Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı proğramında basın mensuplarıyla biraraya geldi. Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Başkanımız İsmail Uyanık'ın gelmesiyle birlikte şehir ayağa kalktı. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu, basını ve taraftarıyla el birliği yaparak o eski şaşalı günlere döneceğimize inanıyorum" dedi.

ÖZEL FORMA OLACAK

Samsunspor Futbol Şube sorumlusu Mehmet Aydın ise yeni sezon formalarının hazırlandığını söyledi. Aydın, "İki tanesi özel olmak üzere 4 çeşit forma ile bu sezon mücadele edeceğiz. Samsunspor'a yakışır kurumsallıkta çalışmalar yapıyoruz. Basın ve sosyal medya ayağında birçok yeniliklerimiz olacak. Taraftarımız içinse kombinelerde titiz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kombine fiyatları ise geçen sezona oranla daha düşük olacak. Stadımızın her yerini şenlik alanına çevirmek istiyor ve bu konuda neler yapabiliriz onları bulmaya çalışıyoruz"dedi

BURAYA YAKIŞMIYORUZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Samsunspor Sportif Direktörü Reşat Çağan'da, kaliteli bir ekip çalışması yaptıklarını söyledi. Yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Çağan, "Samsunspor ne yazık ki bu lige yakışmıyor. Geçmişi başarılarla dolu olan bu kulubün yeri Süper Lig. Bunun üzerine hesaplarımızı yapıyoruz. Birçok isimle adımız anılıyor ve kriterlerimize uyan isimler ile görüşüyoruz, daha doğrusu herkesle görüşüyoruz. Lige kadar hazır hale geleceğiz" diye konuştu.