Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçında Gökhan Gönül, gösterdiği performansla takımının galibiyetinde başrol oynadı.

Gökhan Gönül, Josef de Souza'nın attığı ilk golün asistini yapmakla kalmayıp rakibe yaptığı pres, kazandığı toplar ve hücuma çıkışlarıyla büyük beğeni topladı.

Bu başarılı performansıyla Gökhan Gönül, taraftarların da büyük desteğini aldı. Taraftarların Gökhan Gönül'ün adını bağırarak yaptığı tezahüratlara başarılı oyuncu da formasındaki Fenerbahçe armasını öperek karşılık verdi.

Fenerbahçe 2-0 Lokomotiv Moskova

Gökhan Gönül maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu:

"Tribünler sağ olsunlar, beni tek bir gün yalnız bırakmadılar. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Minnettarım. Soyunma odasına döndüğümde cebimde hiçbir şey kalmıyor. Her şeyimi veriyorum sahada. Geçen hafta zor bir periyoda girdik Kasımpaşa maçıyla başlayan ve Beşiktaş derbisiyle son bulacak. Milli araya hiç puan kaybetmeden girmeliyiz. Kasımpaşa maçını kazandık, bu maçta çok iyiydik. Önemli olan gol yememekti. 2-0 kendi adımıza güzel bir skor oldu. İnşallah diğer maçta gol yemeyip tur atlayacağız. Şimdi lige konsantre olacağız. Daha önce de yarı final oynadık. Finalin belki 40 basamaklı merdiveninin 39. basamağında kaldık, 40. adımı atamadık. Aynı başarıyı tekrarlayabiliriz. Karakterli kişilikli oyunculara sahibiz. Bugünkü gibi taraftarlarımızla birlikte olursak, final oynayabiliriz, hatta kupayı da kazanabiliriz."