İstanbul'da faaliyet gösteren İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan İmircik Festivali hazırlıkları başlandı. Festival hazırlıkları kapsamında Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz ve dernek yönetim kurulu üyeleri Yakup Kibar, Nevzat Dayı ve Özen Değirmenci, Gençlik Kolları Başkanı Arslan Yarar, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

YOĞUN KATILIM BEKLİYORUZ

Festivalin kalıcı olması için gayret gösterdiklerini dile getiren Dernek Başkanı Korkmaz, 'Hazırlıklarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu festival, Havza'yı İstanbul'da tanıtmak için de çok önemli. İnşallah 23 Ağustos Perşembe günü İmircik Mahallesi Koru mevkiinde gerçekleştireceğimiz festivalimize yoğun bir katılım bekliyoruz' şeklinde konuştu.

BU İŞLERİ YAPMAK ZOR

Ziyaretlerinden dolayı dernek üyelerine teşekkür eden Başkan İkiz ise Havza Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi. İkiz, 'İlçemizde her geçen yıl düzenlenen festival sayısı artıyor. Önceleri Karadeniz'de yapılan festivalleri hep duyardık. Şimdi hemşehri derneklerimizin sayesinde bu tür festivaller ilçemizde de yapılmaya başladı ve sayısı her geçen yıl artıyor. Bu işleri yapmak zor. İlçemiz için yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederim' diye konuştu.