10 TAKIM YARIŞTI

Terme'deki 10 mahalle takımının ter döktüğü turnuvanın final maçında Söğütlü mahalle takımını 4-1 yenen Gündoğdu Mahallesi takımı şampiyon oldu. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan yardımcısı Sezai Uzun, Belediye meclis üyesi İsa Baş, mahalle muhtarları ve futbolseverlerin katıldığı final maçında Söğütlü Mahalle muhtarı Mustafa Özkay, Belediye Başkanı Şenol Kul'a mahalle ve spora katkılarından dolayı teşekkür plaketi taktim etti.

ÇOK GÜZEL BİR ESER

Söğütlü Mahalle muhtarı Muhtar Özkay,''Her zaman yanımızda yer alan güler yüzlü Belediye Başkanımıza ve onun liderliğindeki belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. Mahallemize gerçekten çok güzel bir eser yapıldı ve bizler de bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Turnuvanın gerçekleşmesinde emek veren Murat Yüksel kardeşime teşekkür ediyorum. Ayrıca şampiyon olan Söğütlü Mahalle Takımımızı kutluyorum'' diye konuştu.

SPORUN YANINDAYIZ

Terme Belediyesinin spora ve eğitime yönelik yatırımlar yapmaya devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Şenol Kul,"Şuana kadar birçok okulumuza halı saha kazandırdık. Bazı okul ve mahallelerimizde çalışma ve planlamalarımız devam ediyor. Mahalleler arası kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuva centilmence geçti. Başta sporcular, turnuva komite heyeti ve dereceye giren takımlara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.