Havza Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Canan Kesici, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. Ziyarette Kesici, 7143 Sayılı Kanunda yer alan vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması hakkında bilgi verdi.

SON TARİH 31 TEMMUZ

Kesici, yapılandırmanın 2018 Mart ayı ve öncesi dönemlere ait sigorta primi, işsizlik sigortası primi, idari para cezaları, rücu alacakları, yersiz bağlanan gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, Bağ-Kur sigortalılarının daha önce dondurulan hizmet sürelerinin ihyası halinde doğacak prim borçlarını kapsadığını belirtti. Kesici, yapılandırmada son müracaat tarihinin 31 Temmuz 2018 olduğu hatırlattı.

İKİZ'DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten dolayı Kesici'ye teşekkür eden Başkanı Murat İkiz ise, '7143 sayılı kanun, borcu olan esnaf ve kurumlarımıza büyük bir kolaylık sağlanıyor ve borç yükünü hafifletiyor. Tabi ki devletin yasal sorumlulukları içerisinde yapılması gerekenler yapılacak. Sayın Müdürümüze ve ekibine yapmış oldukları bilgilendirmeler ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.