Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Şanlıurfa Valiliği, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü Belediyesi yetkilileri, İl Müftlüğü yetkilileri ve Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları katıldı.
Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi önünde 4 gün sürecek olan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma etkinliklerinde gerçekleştirilecek olan söyleşi, gösteriler ve günün anlam ve önemi belirten programlar görüşüldü.
Toplantıda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, '15 Temmuz programımız ile ilgili il valiliğimiz, büyükşehir belediyemiz, Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü Belediyesi ve il müftülüğümüzün yetkilileri ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı kazanılmış milli zaferin 2'nci yıl dönümünü kutlamak için hazırlık çalışmalarını yapıyoruz. Bu bayramda kurumlarımız ile birlikte 4 gün boyunca neler yapacağımızı programların ana çerçevesini görüşüyoruz. Bu anlamda merkez Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü Belediyelerimize ve il müftülüğümüze teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilecek olan programlar Valiliğimizin öncülüğünde gerçekleştirilecek bu anlamda Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de programın ana toparlayıcı olarak kardeşlerimiz ile hep birlikte yürüteceğiz. Bu anlamda 4 gün sürecek olan programlara tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Allah'ın izni ile hep birlikte yine nöbetlerimizi tutacağız, bu yıl ki adresimiz de Şanlıurfa Arkeoloji müzesi önüdür. Yine orda yatsı namazımızı birlikte kılacağız, yine halkımız ile birlikte konuşmacılar günün anısına binaen söyleşiler gerçekleştirilecek, gösterimler yapılacak. Bu anlamda programın ana unsurları hakkında görüşmelerimiz oluyor. Tüm Türkiye'nin ve ümmetin 15 Temmuz bayramını kutluyorum' diye konuştu.