Havza Belediyesi ile yüklenici firma olan Akmercan Şirketler Gurubu arasında 2018 yılı çalışmalarını kapsayan mutabakat protokolü imzalandı. Mutabakat protokolü Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Akmercan Şirketler Grubu adına Genel Müdür Yunus Kesgin tarafından imzalandı.

BU YIL TAMAMLANIYOR

Atılan imzaların ardından Kesgin, Başkan İkiz'e bu yıl yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kesgin, bugüne kadar ilçede 108,77 kilometrelik doğalgaz hattı çekildiğini belirterek, 'Bu yılsonunda ilçede 125 kilometrelik bir çalışma tamamlanmış olacak. İnşallah yılsonunda Havza'nın tamamı doğalgaza kavuşacak' şeklinde konuştu.

MÜCADELE EDİYORUZ

Şeffaf bir anlayış içerisinde imzaların atıldığını kaydeden Başkan İkiz ise, 'Havza'nın bir adım ileriye gidebilmesi ve vatandaşın refah seviyesini yukarılara çekebilmek adına mücadele ediyoruz. Yapılan protokol gereği 2018 yılı 6 mahallemizde çalışmalarımız devam edecek. Dağıtıcı firma tarafından bu yıl ilçede yaklaşık 16 kilometrelik doğalgaz hattı çalışması yapılacak. Havza Belediyesi olarak bizler de doğalgaz çalışmalarının yapıldığı bölgelerde zaman kaybetmeden yol yenileme çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanacak ve doğalgazın verilmediği sokak kalmayacak' şeklide konuştu.

İmzalanan protokol sonrası Başkan İkiz ve Kesgin, Sondaj Mahallesi'nde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarını inceledi.