TRANSFER HIZ KESMİYOR

Tarihinde ilk kez TFF 2. Ligde yer alacak olan Samsunspor'da İsmail Uyanık başkanlığındaki yönetim transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Bugüne kadar alınması arzu edilen tüm futbolcuları bünyesine katan Samsunspor'da forma adeta arslanın ağzında. Hemen her mevkiye 2 ya da 3 oyuncu transfer edilirken Samsunspor transfer çalışmaları hala hız kesmiş değil.

KAMPA KATILACAKLAR

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın biri kaleci, ikisi forvet olmak üzere üç isim daha alınmasını talep ediyor. Transfer komitesi ise çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Pazar günü Erzurum'daki 1. etap çalışmalarına başlayacak olan Samsunspor'da bu süreye kadar transferi düşünülen futbolcular konusunda sonuç alınması bekleniyor. Bu isimlerin ise Erzurum kampına katılacakları gelen bilgiler arasında.

İşte Samsunspor'un eski ve yeni futbolculardan oluşan yeni sezon kadrosu:

Furkan Köse ( Kaleci ), Ercan Yazıcı ( Stoper ), Berat Boz ( Stoper )4 Şahin Safakoğlu ( Stoper ), Nuri Terliksiz (Stoper ), Erkam Reşmem ( Sağbek ), Erhan Kartal ( Sağbek ), Erkan Çam ( Sağbek ), Canberk Dilaver ( Solbek ), Kemal İşlemek ( Solbek ), Çağrı Ortakaya ( Libero ), Okan Dernek ( Libero ), Bilal Gülden ( Libero ), Berkay Polat ( Libero ), Oğuz Gürbulak ( Ortasaha ), Savaş Yılmaz ( Ortasaha ), Enes İslam İlkin ( Orta saha ) Samet Asatekin ( Orta saha ), Furkan Yıldırım ( Orta saha ) Erhan Şentürk ( Forvet ) Burhan Arman ( Orta saha ) Ramazan Orta Saha ), Metin Can Cici ( Forvet ), İrfan Başaran ( Santrafor ), Alperen Pak ( Forvet ), Can Muhammet Vural ( Forvet )