Haber Medya Grubu, kalabalık bir orduyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikleri ve gelişmeleri anbean aktardı. Yaptığı canlı yayınlar ve paylaşımlarla, meydanın atmosferini tüm dünyaya aktaran Haberaks TV ve Haber Medya Grubu'na Samsun protokolünden övgü ve teşekkür geldi.

MÜCADELE EDİYORSUNUZ

Televizyondan yapılan canlı yayınlar, internet ve sosyal medya paylaşımları ile Haber Gazetesi sayfalarından 15 Temmuz ruhunu yansıtan Haber Medya Grubu'na teşekkür eden Samsun Valisi Osman Kaymak, "Sizler de bu yayınla hainlere karşı mücadele ediyorsunuz, bunun için çok teşekkür ediyorum. O gün yaşanılan olayları unutur ve anmayı bırakırsak, tekrarlanma riskiyle karşılaşırız" ifadelerini kullandı.

HABERAKS'A PROTOKOL AKINI

Ayrıca, Haberaks TV'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki canlı yayınına katılan AK Parti Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, 15 Temmuz ruhuna sahip çıkarak destek veren Haber Medya Grubu'na hassasiyeti nedeniyle teşekkür etti.

Şükrü Berk ASKAR