Hattuşa Vacation Termal Club Genel Müdürü Harun Arkan, yoğun şekilde tanıtım çalışmalarının devam ettiğini ve Hattuşa Vacation Termal Club Havza'dan yaklaşık 2 bin kişinin devre mülk aldığını belirterek, Hattuşa Vacation Termal Club Havza'nın yatırımcılarını şimdiden kazandırmaya başladığını dile getirdi.

İŞLEMLER SÜRÜYOR

Arkan, Hattuşa Vacation Termal Club Havza'dan yer alan, ödemlerinin peşin ya da ödemesini tamamlayan bin kişiye tapularının 20 gün içerisinde teslim edileceğini dile getirerek, 'Peşin ödeme yapan ve ödemelerini tamamlayan bin üyemize kısa süre içerisinde tapularını teslim edeceğiz. Şu an resmi işlemler devam ediyor. Tapular hazırlandığında düzenleyeceğimiz bir tören ile hak sahiplerine tapularını teslim edeceğiz. Hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşaat alanında yapılan genişletme çalışmalarının ardından kısa süre içerisinde tesisimizin ilk etabı için çalışmalarımız hızlanacak. 25 Mayıs'ta temelini attığımız tesisimizi yine Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılında hizmete açacağız' dedi.

TURİZME KATKI

Arkan, tatil kompleksi için tanıtım çalışmalarının da devam ettiğini dile getirdi. Havza'da hedeflerinin, 15 bin abone olduğunu kaydeden Arkan, 'Jeotermal sektörünün öncü ve deneyimli kuruluşu olan Doğan Jeotermal Şirketler Gurubu, 2006 yılından bu yana termal sağlık sektöründe faaliyet gösteriyor. Havza'daki yatırımın tamamlanması ile bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Tesisimiz tamamlandığında Karadeniz'in en büyük tatil merkezi olacak ve Havza'nın termal turizm sektöründe söz sahibi bir ilçe olmasına katkı sağlayacak' ifadelerini kullandı.