Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, daire başkanlarından oluşan ekibi ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ile AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve Canik Belediyesi Başkan yardımcılarının da yer aldığı ziyarette bir süre sohbet eden iki başkan, daha sonra çalışma ekipleri ile birlikte toplantı salonunda istişare yaptı. Toplantıda, Büyükşehir ve Canik belediyeleri tarafından ilçede yakın zamanda uygulanması planlanan projeler masaya yatırıldı.

KOORDİNASYON ÖNEMLİ

Kurumlar arası koordinasyonun önemine işaret eden Başkan Genç, "Şehirleri kalkındıracak olanlar yerel yönetimlerdir. Bu bakımdan şehrin en önemli dinamikleri olan yerel yönetimler arasındaki koordinasyon çok önemli. Projelerin planlı ve hızlı işleyişi bakımından bu tür birliktelikleri önemsiyoruz. Toplantıda ilçemizde yakın planda yapılması planlanan projeleri görüştük. Çok da faydalı bir istişare toplantısı olduğuna inanıyorum" dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİ

Türkiye'nin hedefleri çerçevesinde Samsun'un da hedeflerine ulaşması bakımından ortak aklın ve birlikteliğin önem taşıdığını belirten Başkan Genç, "Amacımız; şehrimiz ve yaşayanları için faydalı hizmetlere imza atmak. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte fikir alışverişinin olduğu, ortak aklın ön plana çıktığı güzel bir toplantı oldu. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordinasyon içerisinde şehrimizi daha ileriye taşıma noktasında bundan sonra da güzel işler başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.